Türk Kızılay ve Engel Tanımayan Diş Hekimleri Derneği’nden Engelli Bireylere Ücretsiz Diş Tedavisi

Türk Kızılay, Engel Tanımayan Diş Hekimleri Derneği ile ortaklaşa yürüttüğü "Gülümse" projesi kapsamında, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 4 gün boyunca yüzlerce engelli ihtiyaç sahibine ağız ve diş sağlığı hizmeti sunacak. 21-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte, her yaştan engelli birey gönüllü diş hekimleri tarafından tedavi edilecek.

Türk Kızılay ve Engel Tanımayan Diş Hekimleri Derneği arasında imzalanan protokol ile engelli bireylere yönelik ağız ve diş sağlığı bilincini artırmayı amaçlayan bu iş birliği, muayene ve tedavi hizmetlerini kapsıyor. Ayvalık'ta gerçekleştirilecek olan bu sağlık hizmeti, engelli bireylerin ağız sağlığı konusunda farkındalık kazanmasını ve ücretsiz tedavi olmasını sağlayacak.

Projenin tanıtımı ve ilk muayeneler, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü Ayvalık Belediyesi Özel Çocuklar Eğitim Evi'nde yapılacak bir programla başlayacak. Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanı Mustafa Burak Kelemençe, Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Anıl Okyar ve Engel Tanımayan Diş Hekimleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Sabah’ın katılacağı programa basın mensupları da davet edildi.

Etkinlik 23 Eylül 2024 Pazartesi saat 14.00-16.00 saatleri arasından Sakarya Mah., Cumhuriyet Cad. No: 276, Ayvalık’ta düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79