Trabzon'daki Fındık Fabrikasından Engelli Kadınlara İş Kapısı
Trabzon'daki Fındık Fabrikası Engelli Kadınlara İş Kapısı Açıyor! Servis Olanaklı İş Fırsatı

ABONE OLGoogle News Sayfamız

Trabzon'da Sabırlar Fındık Fabrikası'na; fındık seçme, ayıklama ve paketleme işi yapacak engelli bayan Fındık İşletme İşçisi alınacaktır. İŞKUR üzerinde yer alan bilgilere göre istenen şartlar haberimizde..

İş Tanımı

Sabırlar Fındık Fabrikasında çalışmak üzere fındık seçme, ayıklama ve paketleme işi yapabilecek, en az lise mezunu Kadın Engelli Fındık İşleme İşçisi alınacaktır. Tanjant-Fabrika arasında servis imkanı vardır.

Başvurmak isteyen adaylar İŞKUR'un sayfasında yer alan ilana "Başvur"u yaptıktan sonra 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14:00’te İşkur Toplantı salonunda mülakat yapılacaktır.

Nitelik ve Beceriler

- Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik

- Engelli Fındık İşleme İşçisi 

Eğitim: Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Meslek: Fındık İşleme İşçisi

Tercih Edilen İkamet İlçeleri: AKÇAABAT, ARSİN,  MAÇKA, TRABZON MERKEZ, YOMRAORTAHİSAR

Son Başvuru Tarihi : 31.05.2024

İŞKUR’DAN UYARILAR!

İŞSİZLİK ÖDENEĞİ ALIYORSANIZ DİKKAT!

1. Haklı bir nedene dayanmaksızın belirtilen tarihe kadar yapılan çağrıya cevap vermeyen veya görüşmeye gitmeyenlerin işsizlik ödeneği kesilmektedir.

2. Önerilen işi haklı bir nedene dayanmaksızın reddedenlerin ödeneği kesilmekte tekrar başlatılmamaktadır.

SOSYAL YARDIM YARARLANICILARININ DİKKATİNE!

1. Haklı bir nedene dayanmaksızın belirtilen tarihe kadar önerilecek işe / programa yönlendirilmek üzere yapılan çağrıya cevap vermeyen veya çağrı sonrasında görüşmeye gitmeyenlerin, bu durumun üçüncü kez tekrarı halinde nakdî düzenli sosyal yardımları bir yıl süreyle kesilecektir.

2. Önerilen işi / programı haklı bir nedene dayanmaksızın üçüncü kez reddedenlerin nakdî düzenli sosyal yardımları bir yıl süreyle kesilecektir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79