Engelli kızını fuhuşa zorlayan üvey anne tutuklandı

ölgede büyük infial yaratan tecavüz olayıyla ilgili olarak tutuklanan Y.C. ve S.M., bugün ek tutukluluk talebiyle Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç Aysu Çakan Alakan huzuruna çıkarıldı.

TEŞVİKCİ ÜVEY ANNE VE TECAVÜZCÜYE EK TUTUKLULUK VERİLDİ!


Polis, tahkikat maksatlı olarak zanlılar aleyhine 6’şar gün tutukluluk emri temin etti. Bu süre zarfında polis, zanlıların gönüllü olarak verdiği ifadelerin teyit ve tekzibini yaparak araştırmasını sürdürecek. Olayın teşvikçisi olduğu iddia edilen üvey anne S.M., “Çocuklarıma gitmek istiyorum. Tutuklu kalmak istemiyorum” diyerek polisin tutukluluk talebine itiraz etti ancak itirazı kabul edilmedi.

POLİS MEMURU OLGULARI ANLATTI!


Duruşmada, iddia makamı adına Savcı Mehmet Özyay’ın çağrısıyla, İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Çağlar Gardiyanoğlu tanık kürsüsüne çıktı. Gardiyanoğlu, zanlıların zihinsel engelli kişiye cinsel tecavüz suçundan methaldar olduklarını ve üvey anne S.M.’nin teşvikiyle zanlı Y.C.’nin, cinsel ilişkiye rıza gösterme ehliyeti olmayan zihinsel engelli kıza birçok kez tecavüzde bulunduğunu aktardı.

NEVRESİM TAKIMLARI VE ŞİLTE İNCELENECEK!

Olayın 28 Ağustos’ta polisin bilgisine geldiğini belirten memur Gardiyanoğlu, zanlıların İskele Kaza Mahkemesi’nden alınan 2’şer gün tutukluluk emri gereği gözaltına alındığını söyledi. Olay yerinde yapılan aramalarda, yatak üzerindeki nevresim takımı ve şiltenin incelenmek üzere emare olarak zapt edildiği kaydedildi.

Gardiyanoğlu, olayla ilgili 8 kişiden ifade alındığını ve müşteki kızın halen Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrol amaçlı tutulduğunu belirtti. Hassas bir mesele olması nedeniyle soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ifade eden tanık polis, mahkemeden zanlılar aleyhine ek tutukluluk emri talep etti.

6'ŞAR GÜN TUTUKLULUK VERİLDİ!


Yargıç Aysu Çakan Alakan, huzuruna sunulan şahadeti ve tarafların beyanlarını tektik ve tezekkür ettikten sonra, zanlıların 6’şar gün daha poliste tutuklu kalmasına izin verdi.

ZANLI Y.C.'NİN KARDEŞİ, AİLEDEN REDDETTİ!

Tecavüz suçundan tutuklanan Y.C.'nin kardeşi, böylesine mide bulandıran bir olayın baş rolü olması sebebiyle zanlıyı kardeşlikten reddettiğini duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79