“Derneğimiz dışında engelliler adına yardım toplayanlara itibar etmeyin!”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı ve Gölcük Belediye Meclis Üyesi Hasan Bat, engelliler adına yardım toplayan kişilere yönelik açıklamalarda bulunarak, “Yardım kampanyalarını sadece derneğimiz adına yapıyoruz. Bunu dışındaki kişilere itibar etmeyin” dedi.

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı ve Gölcük Belediye Meclis Üyesi Hasan Bat, dernek çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Bat, ilçemizde engelliler adına yardım toplandığını ifade ederek, bu kişilerle herhangi bir bağlantıları olmadığını ve yardım kampanyası yapacakları zaman sosyal medya hesabından dernekleri adına yardım kampanyası başlattıklarını ve bu kişilere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. 

 ‘HİÇ KİMSENİN HALKIMIZI KULLANMASINI İSTEMİYORUZ’

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Bat, “Uzun zamandan bu yana yardımlar konusunda belirttiğimiz bir konu var. Bazı kişiler, ilçemizin birçok noktasında engellilerin adını kullanarak yardım topluyor. Birçok kez dile getirmemize rağmen bunu yineliyoruz. Çünkü hiç kimsenin, engellinin adını kullanarak halkımızı kullanmasını istemiyoruz. İlçemizde yardım toplama kampanyasını sadece bizler, Gölcük Engelliler Derneği olarak yapabiliriz. Bunu da sosyal medya hesaplarımızdan halkımıza duyuruyoruz. Halkımızın bu konuda dikkatli ve temkinli olmasını rica ediyoruz” dedi. 

“MAVİ KAPAK KAMPANYASI İLE BİRÇOK TEKERLEKLİ SANDALYE TEMİN ETTİK”

Sözlerine devam eden Başkan Bat, “Geride kalan seneler içerisinde başlattığımız mavi kapak kampanyamız kapsamında birçok tekerlekli sandalyeyi temin ederek derneğimize gelen engelli vatandaşlarımıza bu sandalyeleri teslim ettik. Kampanyaya başladığımız ilk günden bu yana halkımız, ciddi anlamda bir destek sundu. Kampanyamıza güncel olarak halen devam etmekteyiz. Yardımsever vatandaşlarımız, topladıkları mavi kapakları bizlere teslim ediyor, bizler de bunu gerekli yerlere teslim ederek manuel tekerlekli sandalyeleri temin ediyoruz. Bu zamana kadar kampanya dahilinde birçok tekerlekli sandalyeyi temin ettik ve gerçek sahiplerine ilettik. Bu kampanyamız, güncel olarak devam ediyor. İsteyen tüm vatandaşlarımız, bu kapakları bizlere getirerek tekerlekli sandalyeleri almamıza vesile olabilir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79