Coldplay solisti, konser alanındaki engelli hayranına yardım etti

Martin, sağlık sorunları nedeniyle hareket etmekte sorun yaşayan bir hayranına ‘Radio 1’in Big Weekend’ festivaline giderken eşlik etmeyi teklif etti.

Osteoartriti olan 64 yaşındaki Saundra Glenn, festival alanının yakınında bir çitin önünde dinlenmek için durdu. Siyah bir Mercedes yanına yanaştı ve içerideki bir kadın arabaya binmesini rica etti.

“Kapı açıldı ve ‘Ah, bu Chris Martin, onun yanına giremem’ dedim, onlar da ‘Evet girebilirsin’ dediler.”

Glenn, araba gelmeden önce eve gitmeyi ve gösteriyi televizyonda izlemeyi düşünmüştü: “Coldplay’i seviyordum ve onları memleketimde bir daha görme şansım olmayacağını düşünmüştümSanatçı alanına vardığımızda beni orada bırakmadı, ‘golf arabasını alın ve Saundra’nın hedefine ulaştığından emin olun’ dedi. Engelliliğinin bilincinde olduğu bir gerçek, o çok nazik bir insan.”

Fotoğraf: BBC

Glenn ayrıca şu sözleriyle Chris Martin’i güldürdü: “Ben 64 yaşındayım Chris, festivallere katılmıyorum, sadece seni görmeye geldim, şimdi seni gördüm, eve gidebilirim.”

Glenn, yüzü gülerken Radio 1’in Big Weekend için “Gittiğim en havalı festival” dedi: “Chris Martin’le tanıştım ve onunla sohbet ettim, o çok iyi bir adam!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79