Bir yaşındaki engelli bebek, beşiğinde ölü bulundu

Malatya’da bir yaşındaki engelli bebek, annesi tarafından beşiğinde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri ailenin ikametinde inceleme yaparken, olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

İHA

Malatya’da korkunç olay! Bir yaşındaki engelli bebek, beşiğinde ölü bulundu

HAYATINI KAYBETTİ

Bunun üzerine Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk servisine kaldırılan Mira A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Mira A.'nın cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, polis ekipleri ailenin ikametinde inceleme yaptı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79