Tarih verildi! Bursa'da vapur seferleri başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunduğu ‘Genel Değerlendirme Toplantısı’nın üçüncüsünü, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, belediye iştiraklerinin yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıya, basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursalıları ilgilendiren her konunun ve projenin takipçisi olacaklarını belirterek, “2 makam aracını satarak 5 adet yeni mikrobüs tipi aracı filoya kazandırdık. Haftaya 10 yeni otobüsü de Bursalı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Mudanya-Tirilye ve Mudanya-Gemlik-Kumla arasında körfez seferlerine başlıyoruz. Öğrencilerin yoğun olduğu alanlarda kent lokantası açmaya dönük çalışmalarımız da başladı” dedi.

Bozbey gündeme dair yaptığı açıklamaların yanı sıra seçim döneminde söz verdiği Körfez ulaşımı projesinin başlayacağını duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentte gece seferlerinin başladığını, şehir içi otobüslerin, Cumartesi hariç her gün Emek, Kestel ve Üniversite istasyonlarından gece 00.15’ten itibaren 30 dakika aralıklarla saat 02.00’a kadar hizmet verdiğini hatırlattı. BURSARAY’ın ise cumartesiyi pazara bağlayan her gece, 30 dakika aralıklarla sabaha kadar kesintisiz ulaşım sağladığını belirten Başkan Bozbey, “Seçim vaatlerimizden birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu da yaşıyoruz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Gemlik Körfezi’nde Mudanya-Tirilye ve Mudanya-Gemlik-Kumla arasında körfez seferlerine başlıyoruz. Bu mavi tur gibi bir şey değil. Bildiğimiz şehir hatları sistemi olacak. İlk seferimizi 13 Temmuz’da törenle yapacağız” dedi.

 Yorum Ekle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79