Bursa'da Semt Lokantası açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilk Semt Lokantası, Merinos'ta açıldı. Gerçekleşen açılışa CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu katılım gösterdi.

"ASKIDA YEMEK UYGULAMASI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNUYORUM"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kriz insanların temel ihtiyaçlarını giderilemeyecek hale getirdi. 10 bin lira veriyorlardı, şimdi 12 bin 500 veriyor, sanki zam yapmış gibi söylüyor. Beğenmediğimiz 10 bin lira ocak'ta 25 kilo kıyma alırken, 12 bin 500 tl 20 kilo kıyma alıyor. En düşün emekli maaşı ocaktan bu yana 5 kilo kıyma kaybetti. Kent Lokantaları Halk Lokantaları, Semt Lokantası olarak uygun fiyatlarla yiyecekler karşımıza çıkıyor. 4 kat sıcak yemeğin 60 tl'ye verileceği, ucuz, ekonomik ve sağlıklı iyi yemeğe ulaşabilecekleri bir seçenektir. Sayın Başkan'a teşekkür ediyorum ve takdir ediyorum. Bütün CHP'li belediyelerde gücü yeten, il ve ilçe belediyelerinde bu hizmet ortaklaşacak. Önümüzdeki günlerde tabela ve ismiyle tek tipleştirilecek. O güne kadar Semt Lokantası adıyla çok katkı sağlayacak bu lokantadan gelip karnını doyuracaklara afiyet olsun. Durumu olanlara sesleniyorum, bu lokantalara mutlaka 'askıda yemek' uygulamasını getiriyoruz. Buna katkı sağlayabilecekler gelip parası olmayan insanlara yemek alabilir" açıklamalarında bulundu. 

Açılışın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yemek ikramında bulundu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79