EngelsizlerHaber

Güzellik kliniği tuzağı! Zihinsel engelli 19 yaşındaki erkeğe zorla meme büyütme ameliyatı

HABER

Wuhan'da bir güzellik kliniği, zihinsel engelli 19 yaşındaki bir genci, canlı yayın yaparak para kazanabileceği iddiasıyla meme büyütme ameliyatı olmaya kandırmakla suçlanıyor. Üstelik olayın ardındaki diğer ayrıntılar da kan donduran cinsten. İşte inanılmaz olayın detayları..

Annesinin zihinsel olarak 5 yaşında bir çocukla aynı seviyede olduğunu iddia ettiği genç, ismi açıklanmayan güzellik kliniğine iş başvurusunda bulundu. Klinik, "yatak ve yemek dâhil aylık 3.000 yuan (400 $)" maaş teklif etti. Ancak erkekler için iş olanaklarını sorduğunda, önce meme büyütme ameliyatı olması gerektiği ve iyileştikten sonra çalışmaya başlayabileceği söylendi.

"CANLI YAYIN YAPABİLMEK İÇİN KABUL ETTİ"

Gencin annesi Lu, yakın zamanda, klinik personeli ile oğlu arasındaki mesajlaşmaları paylaştı. Bu mesajlarda, erkeklerin de meme büyütme ameliyatı yaptırmasının normal olduğu ve bu tür işlemlerin canlı yayıncılar arasında çok popüler olduğu söyleniyordu. İlk başta şüphe duymasına rağmen, etkilenmeye açık genç ameliyatı yaptırmayı ve hatta bunun için ödeme yapmayı kabul etti.

Klinik personeli, 19 yaşındaki gence "Önce meme ameliyatını yaptırıp iyileştikten sonra çalışmaya başlayabilirsin. Burada kozmetik cerrahi yaptıran ve çok para kazanan birçok canlı yayıncımız var." şeklinde mesaj attı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.