EngelsizlerHaber

Engelliler Kültür şöleninde buluştu

HABER

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği, Kültür Bakanlığı desteklediği Birlik, Beraberlik ve Kültür Şöleninin sekizincisinde bir araya geldi.

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği, Kültür Bakanlığı desteklediği Birlik, Beraberlik ve Kültür Şöleninin sekizincisinde bir araya geldi.

Kırıkkale Çınar Kafede gerçekleştirilen şenliğe Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Ahmet Önal, Belediye Meclis Üyesi İsmet Duman, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan, Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Olpak, Kültür Turizm İl Müdiresi Neslihan Aktaş, Aile Sosyal Politikalar İl Müdiresi Çiğdem. AÇIKYILDIZ KAZEL, Türk Telekom İl Müdürü Yasin Güngör, YHT Müdürümüz Hüseyin Elidemir ve engelli aileleri katıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç, “ Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Dernek olarak daha güzel etkinliklerde ve engelliler yararına yürütmekte olduğumuz projelerin yanı sıra, bizlere engelliler yararına daha güzel projeler yürütmeyi nasip eylesin. Bu projeler sayesinde engelli bireylerin toplum içerisinde daha aktif ve mutlu bir yaşam sürmelerini hedeflemekteyiz. Her geçen gün, engellilerin yaşamını kolaylaştıracak ve onları topluma kazandıracak yeni projeler üzerinde çalışıyoruz.

Tüm engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam ve engelsiz yarınlar diliyor, tekrar saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eder, gelecekte de birlikte olmayı temenni ederim. Unutmayalım ki, engelleri aşmanın en güzel yolu birlik ve beraberliktir.”dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.