EngelsizlerHaber

Engelli öğretmen adayları 2000 kişilik kontenjan talep ediyor

HABER

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında yapılacak engelli öğretmen atamaları için resmi bir takvim henüz açıklanmadı. Atama bekleyen öğretmen adayları, 2000 kişilik kontenjan talep ediyor ve belirsizliğin bir an önce sona ermesini bekliyor

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında yapılacak engelli öğretmen atamaları için araştırmalar devam ediyor. Adaylar, yetkili mercilerden 2000 kişilik bir kontenjan talep ettiklerini ve göreve hazır olduklarını belirtiyor.

Engelli öğretmen adayları, uzun bir süredir atama için hazır olduklarını belirtirken, belirli bir takvimin açıklanmamış olması belirsizlik yaratıyor. Eğitim sektörü ve kamu hizmetlerinde engelli bireylerin yer alabilmesi adına yapılacak atamaların zamanlaması büyük önem taşıyor.

Yetkili kurumların, EKPSS sonuçlarına dayanarak hangi tarihlerde ve nasıl bir atama süreci yürütüleceği konusunda ayrıntılı bilgi vermesi bekleniyor. Engelli öğretmen adayları, uzun süredir hazırlıklarını tamamlamış olduklarını vurgulayarak, adil ve hızlı bir atama sürecinin başlatılmasını bekliyor.

Şu ana kadar resmi bir atama tarihi duyurulmuş değil. Engelli öğretmen adayları, adil ve hızlı bir atama sürecinin başlaması için yetkililerden açıklama yapılmasını talep ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.